Shirley Schrijft | Een persoonlijk plekje op het web
13
Apr

Ik heb Styleguide en ik heb Mommy To Be. Twee geweldige sites waar ik mijn ei op kwijt kan. Althans: mijn ei over mode en mijn ei over het moederschap. Maar wat moet ik met persoonlijke hersenspinsels? Met teksten die ik stiekem op alle twee de sites niet kwijt kan? Ik kan ze schrijven in mijn dagboek maar ook daar vind ik ze niet geschikt voor. En daarom miste ik Shirleyschrijft. Mijn plekje voor artikelen die over mij gaan, over dingen waar ik tegenaan loop, over dingen die ik wil delen of die ik gewoon van mijn hart moet. Persoonlijke stukken die nergens anders passen dan hier. Geen site waar je iedere dag iets op kunt verwachten. Of misschien wel als daar de inspiratie voor is. Gewoon een blog van iemand die houdt van schrijven en regelmatig in de pen (achter het toetsenbord) kruipt om te typen en te zien waar het schip strandt. Columns, verhalen, vakantie-ervaringen, persoonlijke issues, leuke films of cd’s die ik heb gezien en geluisterd. Een mix van alles, maar wel helemaal Shir. Niet op Styleguide, niet op Mommy To Be maar op Shirley Schrijft. Mijn virtuele dagboek. I’ll be back!


8 reacties

  13 april 2014

  Welcome back 🙂


  Ruby
  13 april 2014

  Ik ben benieuwd!


  13 april 2014

  Wat leuk! Ik was laatst door mijn Bloglvin’ abbo’s aan het bladeren, en ik kwam deze blog in mijn lijstje tegen en heb ‘m niet verwijderd voor het geval dat 😉


  13 april 2014

  Jeeeh leuk!! Ik volg je andere blogs met heel veel plezier en ik vind het erg leuk dat je ook weer op deze blog gaat schrijven 🙂


  13 april 2014

  Leuk!! Ik kijk ernaar uit!


  13 april 2014

  Leuk Shir! Ik ben je blijven volgen op dit blog, top dat je ook hier weer gaat schrijven!


  Nadia
  21 april 2014

  Leuk! Ik ga regelmatig kijken of er iets nieuws is!


  12 januari 2016

  http://www.patagoniaoutletonlines.com

  I’m in love with your blog. Lovely post! Very well written. Keep in touch.


This blog is kept spam free by WP-SpamFree.